Mensvåld mot kvinnor

Häromdagen handlade SVT:s program Agenda om mensvåld mot kvinnor. Det är oerhört brutalt, det där mensvåldet. Nästan alla kvinnor blöder tre månader varje år och lider av hårda smärtor. Just på grund av mensvåldet…

Nåväl, göra sig lustig och raljera är nog så roligt, men en sak vill jag vara mycket tydlig med: Våld är något man absolut bör ta avstånd från, så länge det inte handlar om försvar då alltså.

Men det finns en skillnad mellan min syn på saken och normfeministernas åsikt i dagens Sverige: För dem är det ”mäns våld mot kvinnor” som är viktigt, och inget annat våld. Deras åsikt påminner lite om hur man såg på det för hundra år sedan: Kvinnor och barn först och främst!

Riktiga gentlemän ska bara offra sig…

Enligt mig är mäns våld mot kvinnor, mäns våld mot män, mäns våld mot transpersoner, kvinnors våld mot män, kvinnors våld mot kvinnor, kvinnors våld mot transpersoner, transpersoners våld mot män, transpersoners våld mot kvinnor, transpersoners våld mot transpersoner, våld i nära relationer, våld i fjärran relationer, våld mot totalt okända och så vidare lika viktigt att stoppa.

Vad det är för kön på offret eller våldsverkaren är faktiskt inte det viktiga. Utom för just feminister då alltså, som hemskt gärna vill peka finger mot alla män.

Men visst- det är helt sant att den stora majoriteten av våldsverkare är män. Det beror inte på någon patriarkal samhällsstruktur eller annat jadajadajada. Det beror på den biologiska skillnaden mellan män och kvinnor. Män har helt enkelt lättare att flippa ur och tappa greppet och gå till anfall.

Men vad alla feminister kan glädja sig åt, är att mäns våld mot män är betydligt vanligare än mäns våld mot kvinnor. Den stora majoriteten av våldsverkare är alltså män- och även den stora majoriteten av våldsoffer.

Jag tycker dock att våld i nära relationer är ett betydligt större svek än annat våld- då det är en människa som troligen litar på och älskar våldsverkaren som utsätts för våldet. Men våld kan vara ett svek på flera sätt och av flera personer…

De som idag skriker högst om ”mäns våld mot kvinnor”- normfeministerna- är samma personer som sett till att det svenska samhället idag är överbefolkat av unga, arga män, uppväxta i kulturer där det är norm att klå upp sin hustru, våldta främmande kvinnor som klär sig ”felaktigt” och slå ihjäl familjemedlemmar som ”dragit skam” över familjen.

Jodå- våld beror inte bara på den biologiska skillnaden mellan män och kvinnor. Inte hedersvåldet– det är ett kulturellt våld som inte skulle existerat i Sverige idag om det inte blivit importerat.

Det är ett stort svek. Samhällets, globalisternas och snällisternas svek mot alla här i landet som rånas, kränks och misshandlas på grund av detta. Som urineras på eller får örat avskuret eller gruppvåldtas för att kränkas för att de är svenska. Vad de än haft för kön och oavsett vilken relation de haft med våldsverkarna är de grovt svikna av samhället.

Kanske något att tas upp i Agenda av SVT… 

 

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mensvåld mot kvinnor

  1. Mr Snuggle skriver:

    Det är bra skrivet och som ofta sympatiserar jag helt med dig också. Men jag stänger bara av allt som handlar om det där direkt numera. Jag tar inte på mig det för fem öre och det gör mig bara förbannad.

    Dessutom har jag precis blivit ratad igen av en kvinna jag haft kontakt med på nätet, stöttat och funnits där för i 3, 5 år, som istället valde en man som är dömd och finns i belastningsregistret… Det är lika spännande med den sorten fortfarande och snälla är de eviga förlorarna. Men kvinnor är ju alltid oskyldiga offer oavsett, som sagt.

  2. Mr Snuggle skriver:

    Jag har sagt det förr i den här debatten, men med all förståelse man ska ha för kvinnors egna val och att det är de som väljer. Varför ska man då som man betala för skyddsboenden för kvinnor som har valt fel? Istället för att låta dem stå sitt kast och ligga som de har bäddat.

    Något egenansvar måste även kvinnor få ha. Såvida de inte vill bli sedda som barn som inte kan ta hand om sig själva. Det är så lätt att att skälla över män som tror de kan bestämma och styra och sen falla in i barnrollen och vilja bli skyddad och omhändertagen igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s