Grattis SAS- nu har ni skapat äkta skandinavisk flygskam!

Det här var en nyhet som jag främst blev varse via bloggen Toklandet, men nu även sett i sociala medier och på SVT. Samt på youtube

Det handlar alltså om den senaste ”reklamfilmen” från flygbolaget SAS, där de hävdar att det finns absolut ingenting som är äkta skandinaviskt. Ja men grattis då SAS, för nu har ni skapat äkta skandinavisk flygskam, och det måste väl ha varit meningen med tanken ifrån början?

Den kommer ju naturligtvis inte innebära att någon flyger mindre än förut, bara med andra bolag. Själv skulle jag idag hellre flyga med Ryan Air än med SAS, och det säger ganska mycket. Ryan Air pissar glatt på alla sina kunder, men de pissar iallafall inte på vår kultur.

SAS borde skämmas. Om de hade den minsta anständighet borde de sparka samtliga som haft ett finger med i ”reklamkampanjen” och gå ut med en uppriktig ursäkt till alla skandinavier. Men nej- istället säger de tjurskalligt, obstinat och envist i media att de står bakom budskapet i filmen.

Det här svenska självföraktet, självhatet och Jackie Arklöv-syndromet är faktiskt inte ”inne” längre. Om det ens någonsin varit det. Svensk media blåste upp skiten för några år sedan, men frågan är om gemene man någonsin gillat det eller om det bara var vänstertomtarna. De gillade tanken skarpt, likt manliga feminister som skäms över att vara män.

Vad gemene man kan göra för att visa sin åsikt om detta, förutom att sluta flyga med SAS alltså, är att gå in på deras sidor på sociala medier och delta i kritikstormen. De har fegt inaktiverat möjligheten att kommentera den nya ”reklamfilmen”, men det går fortfarande att kommentera deras tidigare reklamfilmer på youtube. Och då är det ju inga svårigheter att kommentera den senaste i de tidigare filmernas kommentarsfält…

Man kan också ”dislika” såväl den senaste filmen som de tidigare. Just nu är det 23938 personer som ”dislikat” senaste filmen, jämfört med 834 vänsterglobalister som ”likat” den. Det säger ju en del…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s