Januaripartierna väljer EU före Sverige- M och Kd gäspar och sover

En människa som medvetet väljer att göra Sverige och svenskarna mycket illa på grund av att den är mer lojal till något annat- i det här fallet Bryssel- vad är den ärligaste beskrivningen av en sådan? Hör jag någon viska ”landsförrädare” kanske?

Nu väljer majoriteten av våra riksdagsledamöter att ge bort 150 miljarder skattekronor till EU. Januaripartierna hymlar inte ens med sitt hat mot Sverige- de röstar öppet för galenskaperna.

Moderaterna och Kristdemokraterna skäms åtminstone, och väljer därför att helt enkelt inte välja alls. Men faktum är att det valet är ännu grisigare. Riksdagsledamöterna är inte skickade till riksdagen för att inte rösta. De är sända dit för att representera det svenska folket, att rösta för eller emot eftersom de är de enda som får lov att göra det.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Januaripartierna väljer EU före Sverige- M och Kd gäspar och sover

 1. Mr Snaggle skriver:

  Det är bedrövligt att man ska behöva dras med eländet för alltid bara för att de som var röstberättigade 1994 ville ha det. Hur kunde majoriteten låta sig övertygas om att allt skulle bli bättre då? Istället för att inse att det kanske redan var rätt bra som det var.

  Hoppas verkligen inte YT påverkas märkbart av Upphovsdirektivet i alla fall, som sägs träda i kraft i sommar. Det finns så mycket bra och lärorikt där. Men man kan väl inaktivera både kommentarer och gilla/ogilla-knappen där? Gör det istället om du får för mycket påhopp och skit, istället för att sluta skriva/vlogga.

  • bergersjo skriver:

   Alltså jag röstade emot. Men samhällsdebatten handlade ju mest om ifall snus skulle förbjudas (de som ville rösta mot) och ifall alkohol skulle bli billigare och gå att köpa i random butik (de som ville rösta för). INGET av detta har hänt.
   Däremot har ju EU blivit mycket värre än EG var på den tiden. Mycket värre.
   Jag vet att man kan inaktivera kommentarer och antagligen även gilla/ogilla. Och jag tänker absolut inte sluta vlogga. 🙂 Däremot är jag orolig att youtube tar bort mitt konto, precis som de tagit bort många andra.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Varför skulle de göra det? Så länge du har följt alla regler där då. Det är ju viktigt.

  • bergersjo skriver:

   Göra vad? Och vilka regler?

  • bergersjo skriver:

   Aha, nu ser jag, du snackar om youtube. De tar ju bort alla möjliga bara för att de inte gillar dem. Har du inte sett det? Swebbtv tillexempel. De bröt inte mot några regler. youtube kan aldrig peka rakt på en regel och säga ”DENNA regeln bröt du mot”. Istället snackar de gojja och säger ”du följde inte våra grundläggande värderingar” eller liknande bullshit.
   Är man inte PK riskerar man att ryka helt enkelt, och jag är inte PK.

 3. Mr Snaggle skriver:

  Du behöver ju inte ens ta videor egentligen, kan ju fortsätta att bara skriva här på bloggen som förr. Själv föredrar jag att hellre titta in här och det verkar alltid lugnare på kommentarsfronten också.

  • bergersjo skriver:

   Men jag tycker ju det är roligare att vlogga. 😉 Sen är det ju vanligen många fler som hittar mina filmer på youtube än här. Här är det väldigt få besökare numera. Jag kan ju tyvärr inte påstå att det är MÅNGA på youtube (det hade varit bra, för då kunde jag göra som Jönsson, Angry Foreigner mfl. och försöka dra in lite cash), men det är åtminstone fler än här.
   Sen GILLAR jag ju kommentarer, sålänge det är vettiga sådana. Artiga, seriösa och trevliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s