Könsförnekarnas språkförbistring i Sverige

När till och med en extrem feminist som Kajsa ”Ekis” Ekman och en sosse som Margot Wallström börjar backa gällande genusfeminismens könsförnekande, djävlar har det gått långt! Då har det frusit till is i Helvetet.

Men nu är det faktiskt precis det som har hänt här i världens förstaste bästaste feministiskt styrda Konungarike, och det var djävlar mig inte en sekund för tidigt!

Språkförbistrandet har pågått länge nu. Varenda djävel ska vara ”hen”, män och kvinnor finns inte längre, hela Sverige är ett transland. Och ett tramsland. Båda delarna. Den lilla minoritet som drar i trådarna är ännu mindre än Miljöpartiet som bestämmer allting i Regeringen.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Könsförnekarnas språkförbistring i Sverige

 1. G skriver:

  Helt klart måste denna idioti få ett stopp. Därtill så är det givetvis aktivister bakom scenen som hjälper till, exempelvis på 1177 vårdguiden: https://web.archive.org/web/20210521205814/https://threadreaderapp.com/thread/1395275392328552456.html

  Och är det inte kön så är det sinnessjukt fokus på annat, som exempelvis hudfärg, följande är alltså inte ett skämt och denna lille pojk ska bli uppfostrad av den indoktrinerade hjärnan tillhörande denna kvinna, hur folk ens börjar tro på alla idiotier är för mig totalt en gåta.

  • bergersjo skriver:

   Vilken fruktansvärd ragata! Hon kommer göra honom svårt psykiskt sjuk.

  • G skriver:

   ”Thommy Andersson upptäckte padel och byggde landets första bana med spånskivor och hönsnät. För detta hånades han.
   Tjugo år senare har den tidigare så udda racketsporten vuxit till en folkrörelse – kanske den enda som lyckats ducka Anders Tegnells restriktioner.
   Men alla jublar inte över padelhysterin.
   I Ljungskile rasar en infekterad strid om en hästhage, som slagit en kil genom föreningslivet på orten.

   – Återigen prioriteras vita medelålders män framför unga kvinnor, säger Linda Malmström vars dotter är aktiv i ridklubben.”
   https://archive.ph/nsMd3

 2. G skriver:

  ”Omar Makram: Feminism eller könsrelativism?

  En ideologisk klyfta mellan män och kvinnor blir allt bredare i Sverige, skriver Omar Makram. Det är också en form av relativism, där vissa uttryck får användas av ena könet, medan det vore strängt förbjudet för det andra att uttrycka sig så.”
  https://bulletin.nu/omar-makram-feminism-eller-konsrelativism

  ”Altstadt: Kvinnopenisen ställer frågan på sin spets

  Man behöver inte hålla med Ekis Ekman om allt i hennes bok för att önska att en fri och obunden debatt bör kunna föras om könens existens, skriver Ann Charlott Altstadt.”
  https://bulletin.nu/altstadt-kvinnopenisen-staller-fragan-pa-sin-spets

  • bergersjo skriver:

   Bra krönikor! Dock missar Altstadt en sak: Det är inte enbart kvinnan som suddas ut. Det är mannen också. Alla suddas ut för att bli transpersoner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s