Krigets Sossar

Nu har det ju visat sig att kriget i Ukraina tydligen än så länge varit något positivt för de svenska Socialdemokraterna. Trots att Statsminister Magdalena Andersson gjorde bort sig totalt vid en enkel fråga om ifall det rörde sig om en invasion, och trots att sossarnas väljare är de som är minst intresserade av att försvara vårt eget land.

Här gör jag en liten analys om vad tokerierna beror på:

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Krigets Sossar

 1. Mr Snaggle skriver:

  Jag tror inte de tillfrågade där har någon koll på politik i allmänhet, varken inhemsk eller övrig. Och hade nog svarat lika om vem som helst, då det låter käckt och positivt. Men det är fullt förståeligt att äldre sossar går över till SD, då dessa människor högst troligt inte har något intresse av vare sig mångfald eller feminism, som tidigare sagt. De värnade om arbetarklassen, som de själv tillhörde. Och då framstår SD som ett bättre alternativ i dagsläget.

 2. Mr Snaggle skriver:

  Jag önskar att vi var med i Nato. Det är troligen det enda som kunde skydda oss vid en eventuell attack på vårt land. Och att vi redan VAR med, för det är väl inget som sker över en natt direkt även om beslutet skulle tas…Då är det redan försent.

  • bergersjo skriver:

   Ja vi skulle nog behövt gå med under 90-talet när Ryssland låg nere en period, samtidigt som andra länder nära Ryssland gjorde det. Om vi gör det nu så kommer Ryssland att uppfatta det som ett hot på samma sätt som de uppfattade det med Ukraina.

 3. Mr Snaggle skriver:

  Så de skulle inte anfalla oss så länge vi inte går med där?

  • bergersjo skriver:

   Nja, DET vet man ju inte. Däremot att OM vi börjar försöka gå med där så skulle de kanske göra det, precis som de gjorde med Ukraina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s