Kan man skämta om nazismen?

Det är svårt att förstå den fobi många människor verkar ha för Sverigedemokraterna, men den är faktiskt ytterst verklig. De tror verkligen att nu är Hitler och övriga nazispöken på gång här i vårt stackars avlånga land.

Antagligen var det väl just därför sverigedemokraten Rebecka Fallenkvist försökte göra sig lustig genom att sluddra ”helg seger” när hon filmades under valvakan.

Det är orättvist att komikern Kristoffer Appelquist ska kunna sitta i SVT och gallskrika ”Sik! Haj!” utan att hans beteende ska betraktas som lika illa, men det är som det är: Ingen har den fobin för en komiker på SVT. Därför kan han skämta mycket värre än henne om han har lust.

Hon behöver hålla sig ”anständig” om hon inte vill att miljontals människor i vårt land ska vara övertygade om att hon är en äkta nazist som säkert dessutom suger blod och äter spädbarn…

Vill du stödja mitt arbete? Swish: 0730467053

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället, Vlogg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s