Spräng Riksdagshuset!

Idag begick riksdagen sitt största svek mot svenska folket under modern tid. Idag tog politikerna det största bakåttrampet från någon form av demokrati i Sverige sedan Gustaf Wasa lade till med arvsmonarki. Idag drev borgaralliansen igenom sossarnas gamla lagförslag om integritetskränkning via Försvarets Radioanstalt.

Hädanefter lever vi i en polisstat långt mer övervakad än Östtyskland.

Det mest tragiska är förstås att enda anledningen till att sossarna själva inte röstade för sitt lagförslag den här gången, var för att de nu är ”opposition”. Det är emot spelets regler att ett oppositionsparti ska rösta för ens sina egna lagförslag om de läggs fram av regeringen.

Vad innebär nu detta? Jo, att när regeringen Reinfeldt sparkas åt helvete där den hör hemma kommer det inte att hända ett skit. Sossarna kommer inte vilja riva upp FRA-lagen och samma quislingar till borgare som idag sitter i regeringen kommer fortfarande då att sitta i riksdagen, fast de borde sitta i fängelse istället för att de bryter emot vår grundlag.

Nu är FRA-lagen ännu mer lik The Patriot Act i och med att det som drivits igenom är ett handskrivet hafsverk som riksdagsledamöterna inte ens haft tid på sig att studera.

Vad är skillnaden på nuvarande FRA-lag och gårdagens?

Mer byråkrati. Fler ögon som tittar. Fler pappersvändare. Mer pengar som går åt. Men är det någon skillnad på vad FRA faktiskt kommer att ha möjlighet att göra? Nej. Ingen skillnad alls.

Och detta är någonting som självaste SÄPO-chefen sagt öppet i Dumburken.

Terrorhotet kommer inte från utlandet. Terrorhotet kommer från vår egen riksdag som bryter emot Sveriges grundlag och gör om vårt land till en polisstat enligt Bushmodellen.

Frågan är då: Är det olagligt att driva en väpnad kamp om uppror och revolution numera, när regering och riksdag de facto är olagliga? Finns det annat man kan göra? Kan man anhålla om ett misstroendevotum mot regeringen? Kan man polisanmäla riksdagen för brott mot grundlagen?

Om FN eller Nato sänder hit väpnade styrkor för att hjälpa oss avsätta militärdiktaturen kommer jag att välkomna dem öppet på gatorna.

Detta inlägg publicerades i Samhället och Skamhället och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s