Moderaterna- Sveriges ynkligaste skamliga parti

Återigen drar Moderaterna djup skam över sig genom att springa vänsterns ärenden och mobba ut sin allra mest populära politiker: Hanif Bali, oerhört skarp och vettig. De enda gångerna han sagt något fel, har varit när han pudlat- vilket han nu återigen tvingats göra av sina ”partikamrater”.

Med sådana kamrater behöver man inga fiender!

Redan för flera dagar sedan stod det att läsa i Expressen att ”trycket ökar på Kristersson” från ynkliga självdestruktiva moderater om att ”sätta stopp” för Bali. Och lyckligt nog för dessa fick de som de ville strax därpå, då Bali tydligen var den ende i Riksdagen som hade tillräckligt med ryggrad för att våga kritisera Irans utrikesminister Javad Zarifs besök i Sverige.

Just det: Att samtala med Jimmie Åkesson och andra Sverigedemokrater i Riksdagen går inte an för varesig sossar eller moderater, men att fraternisera med politiker från en stat med lagar om att avrätta homosexuella och tvinga kvinnor gå klädda i huckle, det är däremot inga problem!

Djävla hycklare.

Så en av dessa hycklare råkade ju då vara moderat-ikonen Carl Bildt, vilket innebar att han fick precis den släng av sleven som han förtjänade av Hanif Bali. Men det gick ju rakt inte för sig, tyckte de ynkliga moderaterna och blev vreda och upprörda och beslutade att nu skulle den där Bali minsann kastas ut från sina uppdrag.

Igen.

För det gjordes ju även 2018– Bali har gång på gång fått uthärda att huggas i ryggen av andra moderater. Rebecca Weidmo Uvell har skrivit en lång intressant text där hon menar att det handlar om en kampanj skapad av vänstern, som går ut på att vänstern tidigare hade total makt över sociala medier- vilket är sant- och att dessa sedan framförallt Hanif Bali tog den makten ifrån dem gör vad de kan för att ta den tillbaka- vilket också är sant.

Allt deras gnäll om ”god ton” när Bali twittrat på en öm tå har ju minsann aldrig varit något bekymmer under exempelvis Kawa Zolfagarys mobbingperioder…

Jag kan dock inte förstå varför det finns moderater som ställer sig i mobbarskaran och kastar sten på den politiker de själva snarare borde försöka övertala att bli deras nye partiledare!

Skamligt!

Jag hoppas att detta slår tillbaka genom valet och att dessa syltryggar till politiker får precis vad de förtjänar. Men så lär det väl inte bli, för i det här djävla landet väljer ju folk sällan med vett och sans, och den saken spelar ju ändå inte någon större roll, vilket vi alla tydligt fick se efter valet 2018…

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Moderaterna- Sveriges ynkligaste skamliga parti

  1. Kristian skriver:

    Precis så.
    M är nu ett fullständigt onödigt parti.

  2. Mr Snuggle skriver:

    Jag tycker M och S kryper allt närmare varann. Två mittenpartier som knappt vågar tycka någonting längre. Eller tävlar om vilka som kan vara mest PK…Det är inte mycket som skiljer de åt nu egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s