Morgan Johansson hetsar och hatar på sociala medier

Jag ser att Justitieminister Morgan Johansson gått ut med hets och hat över twitter! Han kallar medmänniskor hatiskt för ”fega och avskyvärda odjur” och hetsar mot dem så hårt att han tycker att de ska ”jagas till världens ände”.

Nämen oj alltså. Hur ska man betrakta detta? Jag menar, visst har Justitieministern rätt, rent krasst, men borde han ändå inte uttala sig som den vuxne i rummet? Med tanke på att han är minister och allting…

Det känns obehagligt det här, gör det inte? Visst får man vibbar om att Justitieministern är såväl rasist som kvinnohatare och antifeminist?

Jaja, jag vet: Det var inget rasistiskt eller kvinnohatiskt eller ens antifeministiskt i hans utspel, men det behöver det väl heller inte vara? Jag menar den där Hanif Bali brukar ju jämt och ständigt kallas för rasist även om han aldrig har skrivit något rasistiskt. Då borde väl samma sak gälla för Justitieministern?

Nu har Justitieministern en gång för alla visat att han inte är någon vuxen i rummet utan mer något av en hatisk och hetsande joker. Han borde därmed petas från sin ministerpost och även från andra eventuella uppdrag. Kanske helt från Socialdemokraterna och för resten av mandatperioden bli en politisk vilde?

Ja, det vore nog helt enkelt lämpligast.

Detta inlägg publicerades i Dagligt flum, Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s