Försent för verkligheten, Kakan Hermansson!

Nu har Karin ”Kakan” Hermansson äntligen gått ut med en ordentlig ursäkt gällande sin hånfulla tweet mot offren i Malexander-morden.

Varför det, kan man fråga sig? Beror det på att hon inser att det hon skrev var djävligt vidrigt?

Tja… Det kanske hon inser, vad vet jag? Det vet hon bara själv. Men en sak är jag tämligen övertygad om: Hon skulle aldrig ha gått ut med den där ursäkten nu, om folk inte fortfarande äcklades av det hon skrev.

Just det- folk äcklas av vad Hermansson skrivit och på grund av det har hon nu fått sparken. Jobbigt liksom. Kanske en ursäkt kan få folk att glömma? Att förlåta?

Det är försent nu. Flera år försent! Hermansson borde skrivit den här ursäkten omedelbart efter att hon skrev den hånfulla tweeten. Omedelbart! Det hade fortfarande varit en lika vidrig text, men man hade iallafall inte kunnat se det självklara i att ursäkten är ett försök att få folk att sluta sabotera för Hermansson vad gäller roliga yrken.

Sen påminner detta dessutom ganska mycket den långa historien runt Mona Sahlin. Den före detta socialdemokratiska partiledaren hade många på sin sida, som försökte förvränga saken till att allt fel Sahlin hade gjort, var att köpa en toblerone för skattepengar. En enkel chokladkaka, liksom. Inget mer än så!

Att betala en dagmamma svart, att inte betala TV-licens, att köra runt med en obesiktigad bil med körförbud, att köpa varor och hyra bilar för tiotusentals kronor (det är där vi hittar tobleronen) av statens kontokort, 32 parkeringsböter som går till kronofogden vilket leder till att regeringskansliet ger henne en personlig parkeringsplats- det där är bara lite av hennes skandaler under 90-talet. Endast TV-licensen hade räckt för somliga andra politiker att få sparken- Sahlin klarade sig gott ytterligare över 20 år.

Och som sagt- de som stod på hennes sida försökte hela tiden få det till att det enda fula hon någonsin gjort var att köpa lite choklad.

Det är det som påminner om historien kring Hermansson. Hennes vänner och tydligen också hon själv, med tanke på att allt hon bad ordentligt om ursäkt för här var gällande tweeten om Malexander-offren, försöker få det till att hennes enda feltramp (som om det inte räckte) var just den tweeten. Ibland tar de också med den tweeten där hon skriver ACAB (all cops are bastards) för att polisen gör sitt jobb i Stockholm när nazister är där och använder de svenska grundlagarna i yttrandefrihet och mötesfrihet.

Men det där är två tweetar och Hermansson är en flitig hatare. Är. Det är inte något hon var för några år sedan och därefter ångrat. Hon har gått ut med många fler giftiga hatiska galenskaper.

Det är inte bara polisen hon hatar för övrigt- hon har skrivit mycket mer hat om pojkar och män. Fast det är ju inget en feminist i dagens Sverige ska behöva be om ursäkt för!

Detta inlägg publicerades i Dumburken och annan media, Samhället och Skamhället och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Försent för verkligheten, Kakan Hermansson!

 1. Mr Snuggle skriver:

  Enda anledningen till att folk ber om ursäkt för något över huvud taget är av rädsla för konsekvenserna. Det har jag insett sen länge nu. Aldrig p.g.a. moral, dåligt samvete eller liknande. Folk måste känna att de riskerar ett STRAFF för att bara kunna uppträda hövligt mot andra och sköta sig. Att det kan slå tillbaka på de själva om de inte gör det. Känner de sig säkra på motsatsen, kan de göra vad de vill hur det än påverkar andra.

  Det var inte som jag själv blev uppfostrad, som alltid haft med mig att behandla andra som man själv vill bli behandlad från en tidig ålder. Sen inser man att världen är så avsevärt mycket sämre.

 2. wargas skriver:

  kanske k*kan är en produkt, skapad för att sälja. Produkter och åsikter. Att förleda våra
  barn och unga. Våra, aldrig deras.

 3. Pingback: ”Kakan” Hermansson bevakad av polisen- ödets ironi | Maniac Media

 4. Pingback: Polisens självrespekt i toaletten | Maniac Media

 5. Pingback: Alternativ fakta från Expressen | Maniac Media

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s